Asortiman

ASORTIMAN OPREME ZA KLIMATIZACIJU:

MDV ELEKTRONIK sarađuje isključivo sa uvoznicima opreme za klimatizaciju i vrši prodaju i ugradnju opreme za koju smatramo da kvalitetom odgovara zahtevima potrošača, za koju imamo obezbeđenu kvalitetnu garanciju i rezervne delove. Uređaji moraju da ispunjavaju i naša očekivanja što se tiče kvaliteta hlađenja, trajnosti, nivoa buke koji prave i sl. Zbog toga najviše isporučujemo i ugrađujemo opremu Fujitsu iz više klase i LG iz srednje klase. Opremu koja je najjeftinija na tržištu, ne isporučujemo jer ne želimo da preuzmemo odgovornost za pouzdanost istih, i takvu opremu ugrađujemo jedino ako je investitor nabavi sam. Za svu opremu koji mi isporučujemo, obezbeđujemo garanciju u narednih 5 godina uz obavezan godišnji pregled, servis i održavanje.

FUJITSU klime spadaju u red najboljih svetskih uređaja, i svojim širokim spektrom zadovoljavaju standarde i zahteve svakog korisnika. Pored standardnih split sistema, koje proizvode u svim oblicima (klasične zidne, kanalske, podplafonske, kasetne, parapetne), Fujitsku klime mogu da se kod nas nabave i u svim drugim oblicima: kako multi split sistemi, VRF sistemi veći ili manji i kao toplotne pumpe. Takođe, Fujitsu proizvodi sve oblike inverterskih klima koje mogu da se koriste u različitim prostorima i u svim vremenskim uslovima, kao i uređaje koji vrše rashlađivanje osetljivih mašina (servera, magnetnih rezonanci, osetljivi mernih uređaja…) i koje mogu da hlade i u uslovima minusa napolju.

LG klime spadaju u srednju klasu opreme za klimatizaciju i po ceni i po kvalitetu, i kao Fujitsu imaju širok spektar proizvoda za svačiji ukus i potrebu kako po kvalitetu i funkciji, tako i po dizajnu. LG je prvi počeo sa proizvodnjom i prodajom takozvanih ART COOL klima uređaja koji su predviđeni za ekskluzivne objekte jer svojim dizajnom podsećaju više na umetničko delo nego na klima uređaj.

Iz asortimana Fujitsu i LG nudimo sve što je proizvođač predvideo u svom proizvodnom programu i vršimo isporuku i ugradnju svih proizvoda iz njihove palete. Detaljnije kataloge sa slikama i tehničkim karakteristikama opreme možemo uvek predočiti zainteresovanim klijentima.